Configure your bike

Levering en garantie

Al onze Better eBike’s worden op maat gemaakt.

Voor de realisatie van de voor u op maat gemaakte Better eBike hebben wij ongeveer 20 werkdagen nodig. Nadat al uw wensen zijn vertaald naar een persoonlijk ontwerp en we de waarde van uw unieke Better eBike hebben vastgesteld krijgt u een offerte. Bij bevestiging gaan we aan de slag.

Op (zo’n beetje) alle onderdelen van uw unieke Better eBike geven wij 12 maanden garantie. Zie ook onze

Nb. En… wij horen het graag als er verbeterpunten zijn; deze lossen wij graag gezamenlijk met u op.

Bezichtigen, testen en onderhoud

Better eBike’s zijn ‘live’ te bezichtigen en te testen bij Fietsenmaker Grootstal aan de Heidebloemstraat 61 te Nijmegen.

Better eBike’s zijn als reguliere fietsen te onderhouden. Ons advies is voor regulier onderhoud (lekke band ed. ) contact op te nemen met Fietsenmaker Grootstal aan de Heidebloemstraat 61 te Nijmegen.

Lifestyle

actieradius

Better eBike’s garanderen een actieradius van 45 kilometer. Dit geldt bij maximale ondersteuning; zonder meefietsen (alleen pedalen laten rondgaan) en continu wind tegen.

aanpasbaarheid van uw Better eBike

Better eBike’s zijn in alle opzichte aan uw wensen aan te passen. Zou u een wat minder tijd over uw woon werk reis willen doen? Heeft u elke dag een berg te bedwingen of bent u met zware bepakking aan het fietsen? Bent u ‘file moe’ en op zoek naar een comfortabeler en groener altenatief? De Better eBike kan hierin een oplossing bieden. In overleg kunnen we het accent aanpassen aan uw wensen ten aanzien van snelheid, koppel en actieradius.

kinderen en tassen

Naast de enorme funfactor heeft de Better eBike ook een praktische kant. Het is mogelijk om extra tassen en/of kinderzitjes te bevestigen aan uw droomcruizer. Deze kan dan plaats bieden voor uw laptop of handtas, terwijl u, op weg naar uw werk de kinderen nog even afzet op school of bij de opvang.

geen helmplicht

Een Better eBike wordt afgeleverd volgens de geldende wettelijke standaard. Een ondersteuning tot circa 25 km/h. Tot deze snelheid geldt geen helmplicht.

Uiteraard is bescherming van je hoofd een verstandige keuze. In de unieke stijl van Better eBike zijn er dan ook zeer interessante stijlen RibCaps te verkrijgen. Safety meets lifestyle.

De Better eBike typen

Wij bieden 3 typen Better eBike’s aan welke uiteraard aan te passen zijn aan uw persoonlijke smaak.

De Urban De Touring De Extreme
vanaf €1999,- vanaf €2800,- vanaf €4250,-
basic bike custom bike custom bike
voorwiel aangedreven achterwiel aangedreven achterwiel aangedreven
basic electra high torque electra high speed electra
standaard kleurstelling custom paint custom paint
wide rims and tires

Nb. Dit zijn indicatieve prijzen. Per fiets zal een aanbieding worden samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen.

Contact

Werkplaats Better eBike
Brederostraat 89
6531CC, Nijmegen
Nederland
Telefoonnummer +316 45 11 0403
Email info@betterebike.nl